Smoky Orange-Jicama Salsa

Smoky Orange-Jicama Salsa
Przepis Smoky Orange - Salsa Jicama może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 20 minut. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 15 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 20. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, paprykę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salsa pomarańczowa i Jicama, Salsa Jicaman Orange, oraz Grillowanie Link-Up & Grillowany kurczak z Jicamą i salsą pomarańczową {Giveaway} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w misce, rozbijając segmenty pomarańczowe na kawałki, jeśli są duże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połączyć sok pomarańczowy, chipotle pieprz, i sól; wymieszać do mieszaniny pomarańczowej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
(duża Tuba)(duża Tuba)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest DeLoach Russian River Pinot Noir. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia6
Magazyn