Smoky Chipotle Meat Loaf
Smoky Chipotle Meat Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 21g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.21 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szybkiego gotowania owsa, pieprz, chipotle chili, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chipotle Meat Loaf, Meat Lite: Smoky Kedgeree, z rybą lub bez, oraz Meat Loaf Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. mgła 9-na-5-calowy bochenek patelni z gotowania sprayu.
Połącz sos barbecue, Chipotle, SOS adobo, jajka, sos Worcestershire, sól i pieprz w maszynce i proces, aż będzie gładka.
Przełożyć do dużej miski i dodać czosnek, cebulę, wołowinę i owies.
Delikatnie, ale dokładnie wymieszać dłońmi. Lekko zapakuj mieszaninę do patelni bochenkowej.
Piec przez 45 minut. Ostrożnie rozłóż keczup na wierzchu i piecz przez 10 minut dłużej, lub do momentu, w którym natychmiastowy odczyt termometru włożonego do środka osiągnie 71°.
Odstawić na 5 do 10 minut przed krojeniem.