Smoky BBQ Riburger na serowym chlebie czosnkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc daj Smoky BBQ Riburger na tandetnym chlebie czosnkowym spróbować. Ten przepis służy 4. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1328 kalorii, 60g białka, oraz 94g tłuszczu. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, ananas, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Serowy Chleb Czosnkowy, Serowy Chleb Czosnkowy, oraz Serowy Chleb Czosnkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej roślinny w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i cebulę i saute do miękkości, o 4 protokół.
Dodaj ketchup, ananas, melasa, ocet, cukier, musztarda, Worcestershire i chipotles. Gotować na wolnym ogniu, często mieszając, aż zgęstnieje, 15 do 20 minut.
Zdjąć z ognia i zmiksować blenderem zanurzeniowym, aż w większości będą gładkie. Rezerwa.
Na hamburgery: rozgrzej górę grilla na średnim ogniu do wysokiego.
Uformuj zmieloną wieprzowinę w długie i prostokątne paszteciki, które pasują do kształtu chleba, pamiętając, że będą 2 paszteciki na połowę chleba.
Posypać zewnętrzną część solą i umieścić na gorącym grillu na 3 minuty. Flip i gotować kolejne 3 protokół. Wyłączyć ogień i obficie podlewać sosem BBQ. Flip i kontynuować gotowanie przez kilka minut, ciągle przewracając i fastrygowanie hamburgery.
Umieść stojak na środku piekarnika i ustawić piekarnik do pieczenia.
Roztopione masło wymieszać z czosnkiem i posmarować pokrojonymi bokami chleba. Top z serem i umieścić pod brojlerem tylko do krawędzi są lekko chrupiące, o 2 protokół.
Do budowy kanapki: po piękny chleb czosnkowy jest zrobione, umieścić 2 hamburgery na każdej dolnej połowie chleba. Top z niektórych ogórków i górną połowę chleba czosnkowego. Każdą porcję pokroić na pół, dając 4 kanapki.
Podawać z pozostałym sosem BBQ na boku i przygotuj się, aby zaimponować rodzinie i przyjaciołom.