Smoky Baked Beans with granat Melasa
Smoky Baked Beans with granat melasa jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego pieprzu, pomidorów w puszkach, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Ricotta pieczona z kolendry z melasą z granatu, Melasa Fasola Pieczona, oraz All American Melasses Baked Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 6 minut lub do miękkości.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę.
Dodać ketchup i dalej 9 składników (przez pomidory) na patelnię; wymieszać, aby połączyć.
Dodaj fasolę, mieszając, aż dobrze połączone.
Wlać do naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali lekko pokrytego natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 325 przez 30 minut.