Smoky Baked Beans with Chorizo
Smoky Baked Beans with Chorizo może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz znakomitą fasolę Północną, ocet winny, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smoky Chicken and chorizo Mexican Enchilada zapiekana Zapiekanka, Smoky Baked Beans, oraz Hot and Smoky Baked Beans.
Instrukcje
Fasolę posortować i umyć; wstawić do holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli. Okładka; odstawić 8 godzin.
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodaj chorizo; gotować 4 minuty lub aż tłuszcz zacznie renderować.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 10 minut lub do miękkości.
Dodać fasolę, wodę i kolejne 7 składników (przez liście laurowe); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż fasola są po prostu przetargu.
Wymieszać brązowy cukier i kolejne 3 składniki (przez pokruszony czerwony pieprz) do mieszanki fasoli; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć; piec w 350 przez 1 1/2 godziny lub aż fasola będzie bardzo delikatna i sos będzie gęsty.
Wyjąć z piekarnika; wymieszać z octem, czarnym pieprzem i zmieloną czerwoną papryką. Wyrzucić liście laurowe; posypać zieloną cebulą i pietruszką.