Smoky Baked Beans with Chorizo

Smoky Baked Beans with Chorizo
Smoky Baked Beans with Chorizo może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz znakomitą fasolę Północną, ocet winny, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smoky Chicken and chorizo Mexican Enchilada zapiekana Zapiekanka, Smoky Baked Beans, oraz Hot and Smoky Baked Beans.

Instrukcje

1
Fasolę posortować i umyć; wstawić do holenderskiego piekarnika. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli. Okładka; odstawić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Drenaż.
3
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Dodaj chorizo; gotować 4 minuty lub aż tłuszcz zacznie renderować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
5
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
6
Dodać fasolę, wodę i kolejne 7 składników (przez liście laurowe); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż fasola są po prostu przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
FasolaFasola
WodaWoda
7
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wymieszać brązowy cukier i kolejne 3 składniki (przez pokruszony czerwony pieprz) do mieszanki fasoli; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć; piec w 350 przez 1 1/2 godziny lub aż fasola będzie bardzo delikatna i sos będzie gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Brązowy CukierBrązowy Cukier
FasolaFasola
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć z piekarnika; wymieszać z octem, czarnym pieprzem i zmieloną czerwoną papryką. Wyrzucić liście laurowe; posypać zieloną cebulą i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Zielona CebulaZielona Cebula
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Składniki

2z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupakiet Milk Dudspakiet Milk Duds0Batoniki toffi Heathkruszony czerwony pieprzkruszony czerwony pieprz5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweFunt suszone Great Northern beansFunt suszone Great Northern beans2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwechorizo hiszpańskie suszone w kostcechorizo hiszpańskie suszone w kostce22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek8ząbki czosnku, cienko pokrojoneząbki czosnku, cienko pokrojone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana zielona cebulaposiekana zielona cebula1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokminek mielonykminek mielony0Batoniki toffi Heathpieprz czerwony mielonypieprz czerwony mielony32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekane świeże oreganoposiekane świeże oregano1Batoniki toffi Heathuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1Batoniki toffi Heath1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupasta pomidorowa bez dodatku solipasta pomidorowa bez dodatku soli9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia39
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn