Smokin ' Texas Chili

Smokin ' Texas Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj Smokin ' Texas Chili. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,71 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 32G białka, oraz 9g tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Mieszanka cebuli, chili w proszku, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smokin ' Irish-Mex Turkey Chili, 5th Annual Chili Contest: wpis # 1-Texas-Style Chili, oraz Texas Chili.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oleju w rondlu 6-quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać wołowinę w 2 partiach i gotować, aż będzie dobrze rumiane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Wyjąć wołowinę z rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać pozostały olej i podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
5
Dodać cebulę i gotować, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodaj salsę, wodę, chili w proszku i kminek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Podgrzać do wrzenia. Odstaw wołowinę do rondla. Wymieszaj fasolę. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 1 godzinę. Odkryć i gotować przez 30 minut lub aż wołowina jest przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Posypać kolendrą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn