Przepis Smokey Slow Cooker Chili jest gotowy w około 5 godzin i 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 2,51 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 492 kalorie. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oregano, paprykę, sos pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow Cooker Smokey Ham and Split Pea Soup, 7th Annual Chili Contest: wpis # 4-Smokey Chipotle Chili z kwaśną śmietaną + cotygodniowe Menu, oraz Slow Cooker Chili.
Instrukcje
1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj mieloną wieprzowinę na patelnię; gotować 5 minut lub aż zbrązowieje, mieszając, aby lekko pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Mielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dobrze spuścić.
4
Przełożyć wieprzowinę do powolnej kuchenki elektrycznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać łopatkę wieprzową; gotować 5 minut lub aż lekko rumiane, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa
7
Przełożyć wieprzowinę do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
8
Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć 8 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
10
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
12
Przenieść mieszankę cebuli do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
13
Dodaj 1/4 łyżeczki soli, chili w proszku, a następnie 9 składników (przez szynkę) do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na wysokiej 5 godzin lub aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
14
Usunąć liście laurowe i szynkę; wyrzucić. Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i cukru. Chochla o 1 1/3 szklanki chili w każdej z 8 misek; top każdej porcji z 1 łyżka kolendry, 1 łyżka zielonej cebuli, i 1 łyżka sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Każdą porcję podawać z 1 limonką.Uwaga: Możesz również gotować chili w powolnej kuchence na niskim poziomie przez 8 godzin. Do gotowania chili na płycie kuchennej, użyj łącznie 12 uncji piwa i dusić, pokryte, przez 2 1/2 do 3 godzin lub aż łopatka wieprzowa jest miękka.