Smokey Salmon Sałata Okłady
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Smokey Salmon sałaty Wraps spróbować. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje $3.99 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz serek śmietankowy, średnio duże liście sałaty rzymskiej, przyprawa do pieprzu cytrynowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suszone pomidory, można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, Okłady Z Sałaty Łososiowej, oraz Sałata łososiowa z ogórkiem, Jicamą i imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż liście sałaty na talerzu i równomiernie rozłóż wnętrze serkiem śmietankowym, po 1 łyżeczce.
Posypać przyprawą pieprz cytrynowy i top z wędzonym łososiem.
Łososia polać cebulą. Równomiernie rozprowadzić plastry ogórka między liśćmi sałaty. Równomiernie wymieszać z suszonymi pomidorami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.