Smokey Pieczone Brzoskwinie
Smokey pieczone brzoskwinie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,02 zł za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać jalapenos, sól koszerna i świeżo popękany pieprz, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Smokey Chili Pieczone Brokuły, Słodkie Pikantne Smokey Prażone Migdały, oraz Smokey pieczona brukselka i słodkie ziemniaki.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Pokroić cebulę i czerwoną paprykę na szorstkie kawałki i umieścić w misce; mielone jalapenos i dodać je do cebuli i papryki.
Skropić około 1 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na warzywa i wrzucić.
Dodaj dobrą szczyptę soli i trochę pieprzu, wrzucić, i umieścić na 1 stronie obramowanej blachy do pieczenia.
Skrop brzoskwinie kolejną łyżką oleju, pamiętaj, aby dobrze pokryć ścięte boki.
Umieść je, wyciąć stronę w dół, po drugiej stronie blachy do pieczenia. Pieczemy owoce i warzywa aż do karmelizacji, o 25 protokół. Używając szczypiec, ściągnij skórę z połówek brzoskwini i wyrzuć.
Ułóż 2 połówki brzoskwini na każdym naczyniu, pokrojone bokiem, na łóżku z pieczonych warzyw.
Uwaga: Jeśli brzoskwinie freestone nie są dostępne, podziel brzoskwinie, pozostawiając nienaruszone pestki; można je łatwo usunąć po upieczeniu.