Smokey Turcja migdałowy Mole jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na $9.05 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 805 kalorii, 132g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka piersi z indyka, tortille kukurydziane, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Dip Migdałowo-Szpinakowy, Smokey Indyk Wrap, oraz Czyste jedzenie słodkie i Smokey indyka Burger.
Instrukcje
1
Umieść migdały w robocie kuchennym; proces do gładkiej (około 2 1/2 minuty), skrobanie boki miski raz. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj Anaheim chiles; smażyć 1 minutę lub aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Anaheim Pepper
4
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 4 minut lub aż cebula jest lekko rumiane.