Smokey Duck and Sweet Potato Soup

Smokey Duck and Sweet Potato Soup
Smokey Duck and Sweet Potato Soup to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $15.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 98g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 886 kalorii. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać SOS adobo, tymianek, papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Smokey Sweet Potato Soup, Smokey Sweet Potato Souffle, oraz Serowe Chipsy Ze Słodkich Ziemniaków Z Dymem Jogurtowym.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki marynaty. Wrzucić piersi kaczki z marynatą (będzie to bardziej pasty) i pozostawić do marynaty kilka godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2
Rozgrzać olej i masło w dużym garnku lub piecu holenderskim na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Usunąć piersi z marynaty, palcami zetrzeć nadmiar i dodać mięso do garnka (wyrzucić resztki marynaty.) Mięso dobrze podsmażyć z obu stron, kilka minut na boku. Mięso powinno być dobrze rumiane. Pamiętaj, aby nie tłoczyć patelni, ponieważ mięso nie będzie prawidłowo brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Mięso przełożyć na talerz i odstawić.Wrzucić cebulę, seler, i marchew do garnka i gotować, aż zmięknie, a cebula stają się przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj pastę pomidorową i nadal gotować 3 do 5 protokół do tosty pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
6
Dodaj kminek, papryka, liście laurowe, cynamon i tymianek. Gotować 2-3 minuty. Wrzucić czosnek, imbir, i chili i gotować, aż pachnące 30 sekund do minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
7
Wlać białe wino i pozostawić na wolnym ogniu kilka minut. Wrzuć rosół z kurczaka, bulion wołowy i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
8
Dodać słodkie ziemniaki i przykryć, doprowadzić do wrzenia.Gdy miski zupy zmniejszyć do twardego dusić (delikatne gotować) i gotować, aż słodkie ziemniaki będą miękkie. 20 -25 minut w zależności od tego, jak delikatne lubisz warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodać mrożony groszek i gotować do ogrzania przez, o 10 protokół. Tymczasem kaczka pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
10
Dodaj kaczkę i płyn, który zebrał się na talerzu, w którym siedzieli, do garnka. Wrzuć ryż, przykryj i pozwól gotować 5-10 minut więcej, aby zakończyć gotowanie kaczki i podgrzewanie ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Przed podaniem usunąć liście laurowe. Smak zupy i dodać sól i pieprz do własnych potrzeb. W razie potrzeby można podawać na dodatkowym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Groszek Goya®Groszek Goya®
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
12
Dodaj sos sriracha (lub inny gorący sos), jeśli chcesz więcej ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSOS adobo (z puszki chipotli w sosie adobo)SOS adobo (z puszki chipotli w sosie adobo)2słonina wieprzowasłonina wieprzowa9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa4smallsmarchew, obrane i pokrojone w kostkę małemarchew, obrane i pokrojone w kostkę małe2smallsseler, pokrojony w kostkę małyseler, pokrojony w kostkę mały9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowaniafasolę smażoną, dokładnie podgrzaną, dodać odrobinę bulionu z kurczaka lub wody, aby uzyskać gładką konsystencję nadającą się do smarowania1chipotle chili w sosie adobo, mielonechipotle chili w sosie adobo, mielone1warzywo (np. szpinak)lody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweryż gotowanyryż gotowany1porcja startego parmezanudo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej1porcja startego parmezanu(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino12piersi z dzikiej kaczki bez kości (marynowane)piersi z dzikiej kaczki bez kości (marynowane)3goździkiczosnek mielonyczosnek mielony2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1porcja startego parmezanuimbir mielonyimbir mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoimbir mielonyimbir mielony1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2smallscebula, pokrojona w kostkę małacebula, pokrojona w kostkę mała3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek mrożonygroszek mrożony6trochę posiekanej cukiniisól i pieprz do smakusól i pieprz do smaku1porcja startego parmezanuwędzona słodka paprykawędzona słodka papryka41 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejsłodkie ziemniaki, obrane i pokrojone w kostkę małesłodkie ziemniaki, obrane i pokrojone w kostkę małe2Spód: okruszki z herbatników grahamDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1porcja startego parmezanumasło niesolonemasło niesolone3Spód: okruszki z herbatników grahamSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia78
Magazyn