Smokey czerwona fasola i ryż
Smokey Red Beans and Rice to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 426 kalorii, 22g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, szynkę, kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Portorykański ryż i fasola (Różowa fasola), oraz Fasola Francuska ryż, zdrowa fasola Francuska ryż z siemieniem lnianym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym holenderskim piecu na średnim ogniu, dodać fasolę, kurczak i bulion wołowy, cebula, szynka hock, zielony pieprz, czosnek, sól, czarny pieprz i cayenne. Wymieszać i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 2 godziny.
Na średniej patelni na dużym ogniu dodaj olej z pestek winogron. Gdy olej jest gorący, dodaj wędzoną kiełbasę i brązuj równomiernie przez 2 do 3 minut.
Dodać kiełbasę do garnka z fasolą. Dalej dusić fasolę do miękkości, o 20 minut więcej.
Przełożyć do miski i podawać na gorącym ryżu.