Smokey Corn and Tomato Bruschetta
Przepis Smokey Corn and Tomato Bruschettan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta przystawka ma 60 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sok z limonki, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smokey Corn And Tomato Bruschetta, Grillowana kukurydza z dymnym limonkowym majonezem, oraz Grillowana Sałatka kukurydziana z dymiącą papryką Vinaigrette.
Instrukcje
Przygotować grill (średnie ciepło).
Kukurydzę i cebulę posmarować olejem, lekko posypać solą i pieprzem.
Umieść kukurydzę, połówki cebuli i pomidory na grillu. Gotować, aż kukurydza jest zwęglona, cebula jest po prostu miękkie, i skórki pomidorów są pęcherze i luźne, obracając często, o 12 minut dla pomidorów i 15 minut dla kukurydzy i cebuli.
Przełożyć do wyłożonej folią blachy do pieczenia i ostudzić.
Pieczywo posmarować olejem, posypać solą i pieprzem. Grilluj do chrupkości, około 2 minut na stronę. Pomidory rdzeń i pokroić na pół poziomo. Delikatnie wycisnąć lub łyżką soki i nasiona. Grubo pokroić miąższ pomidora i umieścić w średniej misce.
Pokroić ziarna kukurydzy z kolby; dodać ziarna do pomidorów. Cebulę posiekać, dodać do pomidorów.
Wymieszaj czosnek, sok z limonki, paprykę i 1 łyżkę oleju. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 3 godziny do przodu. Przykryć; odstawić w temperaturze pokojowej.
Podawać z pieczywem z grilla.