Smokey Chipotle Meatloaf

Smokey Chipotle Meatloaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 266 kalorii, 35g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sosu adobo z papryki chipotle, sól selera, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 89 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Podobne przepisy to Smokey Chipotle Meatloaf, Sos Barbecue Smokey Chipotle, oraz Smokey Black Bean Chipotle Dip.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj patelnię bochenkową 9x5 cali sprayem do gotowania.
Beat jaja w dużej misce do mieszania, aż gładka, następnie ubić w 1/3 Puchar SOS barbeque, czosnek, chipotle chiles, SOS adobo, sól koszerna, czarny pieprz, sól selera, kminek, i sos Worcestershire, aż równomiernie gładka.
Wymieszać w cebuli, płatki owsiane, i mielonej wołowiny z rąk, aż równomiernie mieszane. Zapakuj mieszaninę do przygotowanej patelni.
Umyć wierzch klopsa z 2 Więcej łyżek sosu barbeque.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nie będzie już różowy w środku, około 1 godziny. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (70 stopni C).