Smoked Boston Butt
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać wędzony Boston Butt spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 624 kalorie. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka octu jabłkowego, pieczeń wieprzowa boston butt, sos teriyaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj The Lady and Son ' s Smoked Boston Butt Roast, Boston Butt With Milk, oraz Grillowane Łopatki Wieprzowe (Boston Butt) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w płytkim naczyniu lub dużej wytrzymałej plastikowej torbie na suwak.
Głębokie rozcięcia pokroić w pieczeń za pomocą noża do parowania; dodać pieczeń do marynaty. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Kawałki drewna moczyć w wodzie 1 godzinę.
Przygotuj ogień węgla drzewnego w palaczu; niech spalić 15 do 20 minut.
Odcedzić kawałki drewna i umieścić na węglu.
Umieść patelnię na wodę w palaczu; dodaj wodę do głębokości linii napełniania.
Umieść pieczeń na środku dolnego stojaka na żywność.
Gotować, pod przykryciem, od 6 do 8 godzin lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 165, dodając dodatkową wodę, jeśli to konieczne.
Zdjąć z palacza; lekko ostudzić. Posiekać lub posiekać; podawać z sosem barbecue.