Smok ' N grillowane żeberka

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Smok ' N grillowanych żeberek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 512 kalorii, 44g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka skórki pomarańczowej, liście kolendry, papryka chipotle w sosie adobo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Żeberka Z Grilla, Grillowane Żeberka Z Grilla, oraz Pikantne Grillowane Żeberka.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Umieść połowę żeber w jednej warstwie na dużej folii heavy-duty. Podnieś boki folii. Podwójny fold top i jeden koniec do uszczelnienia pakietu.
Dodaj 1/4 szklanki wody do opakowania przez otwarty koniec. Podwójny fold pozostały koniec, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła wewnątrz. Powtórz, aby utworzyć drugi pakiet. Grill 45 min. do 1 godziny lub do zakończenia żeber.
W międzyczasie zmiksuj pozostałe składniki w blenderze, aż będą gładkie.
Usunąć żebra z folii; wyrzucić folię. Powrót żeberka do grilla; szczotka z sosem. Grill 15 min., obracając i szczotkując od czasu do czasu sosem.