Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Smitten Kitchen ' s Mushroom Bourguignon. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.53 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 487 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 4780 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pełnowartościowego wina, cebula, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać pełne czerwone wino, możesz śledzić to danie główne z Kasza manna z kompot figowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj smitten kitchen, smitten kitchen, oraz smitten kitchen dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek i 1 łyżkę masła w średniej wielkości holenderskim piekarniku lub ciężkim rondlu na dużym ogniu. Pieczarki i cebulę perłową, aż zaczną nabierać trochę koloru-twoje grzyby będą zachwycającym "piszczeniem-piszczeniem", gdy są popychane wokół gorącej patelni - ale grzyby jeszcze nie uwalniają żadnego płynu, około 3 lub 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Grzyby i cebulę wyjąć z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Obniżyć płomień do średniego i dodać drugą łyżkę oliwy z oliwek. Wrzucić marchewkę, cebulę, tymianek, kilka dobrych szczypty soli, i kilka grinds czarnego pieprzu na patelni, i gotować przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać czosnek, i gotować tylko 1 więcej minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Dodaj wino do garnka, skrobając wszelkie utknięte kawałki z dna, a następnie przekręć ciepło do góry i zmniejsz je o połowę, co zajmie około 4 do 5 minut. Wymieszać pastę pomidorową i wywar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodać z powrotem grzyby i cebula perła z sokami, które zebrały, i doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć temperaturę, więc gotuje się na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut, lub aż zarówno grzyby i cebula są bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Mąkę i pozostałe masło połączyć widelcem; wymieszać do gulaszu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 więcej minut. Jeśli sos jest zbyt cienki, zagotuj go, aby zredukować do konsystencji "powłoki". W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
8
Podawać, łyżką gulaszu na misce z makaronem jajecznym, dolać z kwaśną śmietaną, jeśli używasz, i posypać opcjonalnie szczypiorkiem lub parsley.Do przed: gulasz grzybowy bardzo dobrze się nagrzewa w drugim i trzecim dniu, w dużym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych