Smitten Kitchen ' s Mushroom Bourguignon

Smitten Kitchen ' s Mushroom Bourguignon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Smitten Kitchen ' s Mushroom Bourguignon. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.53 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 487 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 4780 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pełnowartościowego wina, cebula, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać pełne czerwone wino, możesz śledzić to danie główne z Kasza manna z kompot figowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj smitten kitchen, smitten kitchen, oraz smitten kitchen dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek i 1 łyżkę masła w średniej wielkości holenderskim piekarniku lub ciężkim rondlu na dużym ogniu. Pieczarki i cebulę perłową, aż zaczną nabierać trochę koloru-twoje grzyby będą zachwycającym "piszczeniem-piszczeniem", gdy są popychane wokół gorącej patelni - ale grzyby jeszcze nie uwalniają żadnego płynu, około 3 lub 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Grzyby i cebulę wyjąć z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Obniżyć płomień do średniego i dodać drugą łyżkę oliwy z oliwek. Wrzucić marchewkę, cebulę, tymianek, kilka dobrych szczypty soli, i kilka grinds czarnego pieprzu na patelni, i gotować przez 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać czosnek, i gotować tylko 1 więcej minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Dodaj wino do garnka, skrobając wszelkie utknięte kawałki z dna, a następnie przekręć ciepło do góry i zmniejsz je o połowę, co zajmie około 4 do 5 minut. Wymieszać pastę pomidorową i wywar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodać z powrotem grzyby i cebula perła z sokami, które zebrały, i doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć temperaturę, więc gotuje się na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut, lub aż zarówno grzyby i cebula są bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula PerłowaCebula Perłowa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Mąkę i pozostałe masło połączyć widelcem; wymieszać do gulaszu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 więcej minut. Jeśli sos jest zbyt cienki, zagotuj go, aby zredukować do konsystencji "powłoki". W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
8
Podawać, łyżką gulaszu na misce z makaronem jajecznym, dolać z kwaśną śmietaną, jeśli używasz, i posypać opcjonalnie szczypiorkiem lub parsley.Do przed: gulasz grzybowy bardzo dobrze się nagrzewa w drugim i trzecim dniu, w dużym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn