Smażyć z tofu i warzywami
Smażyć z tofu i warzywami to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 670 kalorii, 31g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz groszek snap, cukier, tofu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Udon z tofu i smażonymi warzywami, Tofu sezamowe z warzywami smażonymi z gotowania światła, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami.