Smażyć ryby! (Lepiej późno niż wcale.)

Smażyć ryby! (Lepiej późno niż wcale.)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj smażyć ryby! (Lepiej późno niż wcale.) próba. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 3 i kosztuje 10,54 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1284 kalorie, 103g białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis od Unami Girl ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sól i pieprz, kiedy to się stało, i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej do smażenia, możesz podążać za tym daniem głównym z Placki Z Jabłkami Smażonymi Paleo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj New England Fish Fry, Zostań Do Późna, oraz A Late One Highball dla podobnych receptur.

Składniki

1Głowasałata bibbsałata bibb3krewetki i żyłki"Kognitywne DipsonanceFever House3krewetki i żyłkiSmażony dorsz i ostrygi na sałatce wiosennej z sosem cytrynowo-TatarowymSmażony dorsz i ostrygi na sałatce wiosennej z sosem cytrynowo-Tatarowym454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefilet z dzikiego dorszafilet z dzikiego dorsza3krewetki i żyłkiPrzygotuj rybę: pokrój dorsza na dziewięć kawałków. Ostrygi. Obficie doprawić solą i pieprzemPrzygotuj rybę: pokrój dorsza na dziewięć kawałków. Ostrygi. Obficie doprawić solą i pieprzem1olej do smażenia, najlepiej rzepakowyolej do smażenia, najlepiej rzepakowy3krewetki i żyłkiSmażyć ryby! (Lepiej późno niż wcale.)Smażyć ryby! (Lepiej późno niż wcale.)3krewetki i żyłkiSmażenie w domu jest dziwnie przyjemne. Co jest dobre, bo poruszanie się po mrocznych wodach głębokiej kultury na świecie jest, jednym słowem, nieSmażenie w domu jest dziwnie przyjemne. Co jest dobre, bo poruszanie się po mrocznych wodach głębokiej kultury na świecie jest, jednym słowem, nie4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweW przybliżeniu pestki winogron lub inny neutralny olejW przybliżeniu pestki winogron lub inny neutralny olej1Sok z cytrynySok z cytryny3krewetki i żyłkiTo będzie jak powrót do domu po długiej, męczącej podróży. Jak powrót do domu-i odpalenie frytkownicyTo będzie jak powrót do domu po długiej, męczącej podróży. Jak powrót do domu-i odpalenie frytkownicy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo1małePrzygotuj dressing: w misce połącz majonez, sok z cytryny, mielony ogórek, sok z ogórków i posiekany estragon. Dodaj sól i pieprz do smakuPrzygotuj dressing: w misce połącz majonez, sok z cytryny, mielony ogórek, sok z ogórków i posiekany estragon. Dodaj sól i pieprz do smaku62 do 3 łyżeczek soli morskiej2 do 3 łyżeczek soli morskiej2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepanko (Japońska bułka tarta)panko (Japońska bułka tarta)1małekwaśny ogórek, mielonykwaśny ogórek, mielony11 łyżka suszonego oreganosok z ogórkówsok z ogórków3krewetki i żyłkiSól i pieprzSól i pieprz3krewetki i żyłkiSól i pieprz do smakuSól i pieprz do smaku3krewetki i żyłkiSriracha hot Chili sauce, opcjonalnie, do serwowaniaSriracha hot Chili sauce, opcjonalnie, do serwowania22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekany estragonposiekany estragon1cukinia pokrojona w plasterki o grubości 1/4 calacukinia pokrojona w plasterki o grubości 1/4 cala1Przygotować sałatkę: sałatę rozerwać na kawałki i pokroić pomidora w kliny. Rozłóż między trzy płytyPrzygotować sałatkę: sałatę rozerwać na kawałki i pokroić pomidora w kliny. Rozłóż między trzy płyty3krewetki i żyłkiKiedy to się stało, niebo się rozeszło. Naprawdę. Chociaż jest jakaś szansa, że to było spowodowane przez wir z mojego wentylatora wydechowegoKiedy to się stało, niebo się rozeszło. Naprawdę. Chociaż jest jakaś szansa, że to było spowodowane przez wir z mojego wentylatora wydechowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia52
Magazyn