Smażony łosoś w ustach
Smażony łosoś w ustach może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 532 kalorie, 34g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mielony pieprz, zioła i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczeń w garnku, Topić W Ustach Gofry, oraz Roztop się w ustach kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła. Wyłożyć galaretkę z folią aluminiową i spryskać sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Umieścić czosnek i oliwę z oliwek w małej bezpiecznej misce mikrofalowej i gotować na wysokiej przez 1 1/2 minuty. Roztopić masło w rondlu na małym ogniu i wymieszać z mieszaniną czosnku.
Usuń z ognia; wymieszać w sosie Worcestershire, sok z cytryny, białe wino, czarny pieprz, sól czosnkowa, i grzywny zioła.
Filety z łososia ułożyć od strony skóry na przygotowanej patelni. Na filety polać około 1/3 sosu maślanego i równomiernie posypać świeżym koperkiem.
Dusić w rozgrzanym piekarniku przez 3 protokół. Skręcić filety z łososia tak, że strona filetu twarze do góry, i baste filety z około 1/3 sosu maślanego; dusić przez 3 protokół. Przekręć filety, aby umieścić po przeciwnej stronie do góry; łyżka na pozostałym sosie maślanym; broil, aż ryby płatki łatwo widelcem, o 3 dodatkowe minuty.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.