Smażony Węgorz

Smażony Węgorz
Smażony Węgorz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,81 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 56 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mąkę, węgorz, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Jamaican Jerk Chicken, smażone babki i Kokosowe Macadamia smażone Quinoa, Smażone sardynki z pikantnym sosem do maczania i smażonymi ziołami, oraz Smażony bas w paski z pomidorami smażonymi i koperkiem.

Instrukcje

1
Węgorza oczyścić i obrać ze skóry, a następnie pokroić na kawałki. W dużej misce, wymieszać 1 szklankę mąki, przyprawy, olej, czosnek, cebula, i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
WęgorzWęgorz
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj węgorza do tej mieszanki, a następnie marynować w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WęgorzWęgorz
3
Marynowany węgorz zagrzebać w mące. W patelni saute na średnim ogniu, sear węgorz aż złoty kolor, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
WęgorzWęgorz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać białe wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
5
Dodać masło i gotować, aż topi się i lekko brązowieje. Podziel węgorza między 4 talerze i top z sosem maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
WęgorzWęgorz
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 32 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn