Smażony Tęczowy Chard z czosnkiem i cytryną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać smażone tęczy Chard z czosnkiem i cytryną spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 131 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz sól i pieprz, ząbki czosnku, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Chard szwajcarski smażony z cytryną i czosnkiem, Smażony Tęczowy Chard Z Surowymi Burakami I Kozim Serem, oraz Grillowane Małże Do Golenia Madras Z Podsmażoną Tęczową Chardą I Corni dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku podgrzać 1/4 szklanki plus 2 łyżki oliwy z oliwek. Wymieszać z czosnkiem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż lekko złoty, o 1 minutę.
Dodaj liście chard w dużych garściach, pozwalając każdej partii lekko więdną przed dodaniem więcej. Doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając, aż liście zmiękną i większość płynu odparuje, około 8 minut.
Przełożyć chard do miski. Wytrzyj garnek.
Dodaj pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek do garnka.
Dodać żeberka chard i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące przetargu, o 5 protokół. Wymieszać zwiędłe liście boćwiny i doprawić solą i pieprzem.
Przekładamy do miski, posypujemy skórką z cytryny i od razu podajemy.