Smażony Tęczowy Chard z czosnkiem i cytryną

Smażony Tęczowy Chard z czosnkiem i cytryną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać smażone tęczy Chard z czosnkiem i cytryną spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 131 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz sól i pieprz, ząbki czosnku, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Chard szwajcarski smażony z cytryną i czosnkiem, Smażony Tęczowy Chard Z Surowymi Burakami I Kozim Serem, oraz Grillowane Małże Do Golenia Madras Z Podsmażoną Tęczową Chardą I Corni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku podgrzać 1/4 szklanki plus 2 łyżki oliwy z oliwek. Wymieszać z czosnkiem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż lekko złoty, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj liście chard w dużych garściach, pozwalając każdej partii lekko więdną przed dodaniem więcej. Doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając, aż liście zmiękną i większość płynu odparuje, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3
Przełożyć chard do miski. Wytrzyj garnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodaj pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać żeberka chard i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące przetargu, o 5 protokół. Wymieszać zwiędłe liście boćwiny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
Przekładamy do miski, posypujemy skórką z cytryny i od razu podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia83
Magazyn