Smażony Sum W Stylu Delta

Smażony Sum W Stylu Delta
Smażony sum w stylu Delta jest pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 23G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.87 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Udaj się do sklepu i odebrać ostry sos, mleko, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sum W Stylu Delta, Delta Sum, oraz Sum Smażony Na Patelni W Stylu Południowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem mleko i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Umieścić filety z Suma w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali; przykryć mieszaniną mleka. Przykryć i schłodzić 8 godzin, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Połączyć mąkę kukurydzianą i kolejne 5 składników w płytkim naczyniu i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
4
Filety z suma pozostawić w temperaturze pokojowej w mieszaninie mlecznej w naczyniu do pieczenia 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Usuń filety z mieszanki mlecznej, pozwalając, aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
6
Pogłębiać filety z sumów w mieszance mąki kukurydzianej, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
7
Wlać olej na głębokość 1 1/2 cali do dużej, głębokiej żeliwnej lub ciężkiej patelni; ogrzać do 36
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Filety smażyć, partiami, 2 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
9
Wyjmij do stojaka z drutu na wyłożonej papierowym ręcznikiem patelni jellyroll. Ogrzać w piekarniku 225, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn