Smażony Sum polany sosem Rakowym Au Gratin

Smażony Sum polany sosem Rakowym Au Gratin
Smażony Sum polany sosem Rakowym Au Gratin wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje $5.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 2261 kalorii, 92g białka, oraz 86 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 29 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany czosnek, mąkę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Smażony Sum polany sosem Rakowym Au Gratin, Etouffee z raków, smażony Sum, ryż, grillowane szparagi i chleb kukurydziany, oraz Chleb kukurydziany z serem Jalapeno z rakiem etouffee dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do sosu: w patelni o dużym dnie na średnim ogniu, roztopić masło i podsmażyć cebulę, papryka i czosnek, aż zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać mąkę i mieszać, aż uzyska się blond zasmażkę, około 2 minut. Wymieszać z cukrem, bazą kurczaka, bazą kraba, granulowanym czosnkiem, bazylią, czarnym pieprzem, pieprzem cayenne i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Baza Z KurczakaBaza Z Kurczaka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
KrabKrab
3
Dodaj mleko i wino i gotuj na średnim ogniu, aż mleko zgęstnieje, stale mieszając, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać ser i mieszać, aż ser topi się i w pełni włącza się do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
Dodaj ogony raków i gotować do ogrzania przez, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony RakówOgony Raków
6
Dodać zieloną cebulę tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1
Sum posypać przyprawą kreolską. W małej misce ubić jajka i dodać mleko. Sum zalać mąką i zanurzyć w mieszaninie mleko / jajko, a następnie zalać mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
SumSum
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać olej do 350 stopni F na dużej patelni. Sum smażyć na złoty kolor, 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SumSum
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podawać suma z sosem rakowym au gratin.
Składniki, których będziesz potrzebować
RakiRaki
SumSum
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Składniki

113papryka habaneroAmerykański ser w kostkachAmerykański ser w kostkach5Spód: okruszki z herbatników grahamBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)2trochę posiekanej cukiniiOlej bawełniany do smażeniaOlej bawełniany do smażenia227papryka habanerofilety z sumafilety z suma0warzywo (np. szpinak)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1Spód: okruszki z herbatników grahambaza z kurczakabaza z kurczaka4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefilety z pstrąga jeziorowego (około każdego)filety z pstrąga jeziorowego (około każdego)1Spód: okruszki z herbatników grahamcrab basecrab base454papryka habaneroobrane ogony rakówobrane ogony raków2trochę posiekanej cukiniiPrzyprawa kreolska, w razie potrzebyPrzyprawa kreolska, w razie potrzeby0warzywo (np. szpinak)Gorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)1szczyptaSzczypta suszonego tymiankuSzczypta suszonego tymianku2(częściowo & )(częściowo & )4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąkamąka5Spód: okruszki z herbatników grahammąkamąka0Spód: okruszki z herbatników grahamsos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy0Spód: okruszki z herbatników grahamkoszerne marynatykoszerne marynaty591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezielona papryka pokrojona w kostkęzielona papryka pokrojona w kostkę2Spód: okruszki z herbatników grahampokrojona zielona cebulapokrojona zielona cebula0warzywo (np. szpinak)2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1porcja startego parmezanu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia78
Magazyn