Smażony ryż ze szparagami i jajkami może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka zielonej cebuli, wstępnie rozdrobnionej marchewki, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest dobre. Spróbuj Jajka sadzone z Prosciutto i szparagami, Jajka sadzone i szparagi z parmezanem, oraz Smażony ryż z warzywami wiosennymi i jajkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce; wymieszaj trzepaczką.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.