Smażony ryż z sosem XO
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne? Smażony ryż z sosem XO może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 859 kalorii. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz olej chili, sos xo, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone ciasto ryżowe z sosem Gochujang (Ddeokbokki), Kolacja: smażone ciasto ryżowe z sosem Gochujang, oraz Makaron Ryżowy Smażony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju w woku na dużym ogniu do czasu palenia, następnie dodać cukinię i smażyć do miękkości, około 2 minut.
Wyjąć z woka, a następnie dodać kolejną łyżkę oleju.
Dodać jajka i podsmażyć na dużym ogniu, aż prawie się ugotuje.
Dodaj sos XO do woka. Podgrzać do średnio-niskich, następnie dodać ryż i podsmażyć, rozbijając grudki.
Dodaj sos sojowy i olej chili. Smak i dodać więcej przypraw w razie potrzeby.
Dodać jajka i cukinię i dobrze wymieszać.
Podawać natychmiast, przyozdabiając szalotki.