Smażony Radicchio i kozi ser Bruschetta
Smażony Radicchio i kozi ser Bruschetta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 161 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.36 za porcję. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka octu balsamicznego, sól koszerna, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Smażony Radicchio i kozi ser Bruschetta, Kozi Ser-Radicchio Quesadillas, oraz Radicchio, Kozi Ser I Sałatka Z Orzechów Laskowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425).Tymczasem ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Używając 1 łyżki oleju, bardzo lekko posmaruj wierzchy chleba olejem. Obróć plastry i posmaruj pozostałą łyżką oleju. Obficie przyprawić jedną stronę tylko solą i pieprzem.
Rozgrzać oliwę na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połyśnie.
Dodać szalotka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 2 protokół.
Dodać radicchio, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż w większości zwiędną, o 5 protokół.
Dodać ocet i brązowy cukier i wymieszać do połączenia. Gotować, aż ocet został wchłonięty, o 4 protokół. Kontynuuj gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina całkowicie zwiędnie i ciemny kolor, o 10 do 12 minut więcej.
Zdjąć patelnię z ognia. Doprawić do smaku solą i pieprzem w razie potrzeby; odstawić.Gdy radicchio jest gotowania, umieścić kozi ser w średniej misce. Używając gumowej szpatułki, rozbij ser o boki miski, aż osiągnie gładką consistency.To podawać, rozprowadzić równą ilość koziego sera na każdej kromce chleba. Podziel mieszankę radicchio równomiernie na kozim serze.
Bruschetta pokroić na kawałki w razie potrzeby i służyć.