Smażony pstrąg z szałwią i białym winem

Smażony pstrąg z szałwią i białym winem
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne fodmap i pescatariańskie danie główne? Smażony cały pstrąg z szałwią i białym winem może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 741 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 8,52 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól, liście szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Pstrąg łososiowy gotowany w białym winie, Smażona wołowina z białym winem i rozmarynem, oraz Pasternak smażony z białym winem i tymiankiem.

Instrukcje

1
Opłucz rybę i dokładnie osusz powierzchnię i wnękę każdej z nich ręcznikami papierowymi. Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzać 2 łyżki oleju z 1 łyżką masła na umiarkowanie dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Pstrąga posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
PstrągPstrąg
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Umieścić pstrąg na patelni i gotować, aż złoty, o 5 protokół. Obróć i gotować, aż złoty z drugiej strony i po prostu zrobić, 5 do 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Usunąć; wytrzeć patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Na tej samej patelni podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać liście szałwii i gotować, aż chrupiące, o 1 minutę. Ewentualnie dodać suszoną szałwię i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Suszona SzałwiaSuszona Szałwia
7
Na rybę wlać olej i szałwię. Wytrzyj patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodaj wino do patelni. Gotować, aż zmniejszy się do około 3 łyżki stołowe, 1 do 2 protokół. Zmniejszyć ogień do najniższego ustawienia i ubić pozostałe 4 łyżki masła,1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Ubij w dowolnych nagromadzonych sokach i oleju z pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Polać sosem wokół ryby i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Wskazówka: aby uzyskać kremowy emulgowany SOS maślany, nie wkładaj masła do patelni i pozwól mu się stopić; zamiast tego włóż trzepaczkę do zimnego masła i wymieszaj je na dnie patelni na najniższym możliwym ogniu. W ten sposób masło po prostu mięknie do sosu, zamiast topić się w kałuży.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Rekomendacja win: pstrągi hodowane w gospodarstwie są łagodne, więc Pinot grigio lub pinot bianco z północno-wschodnich Włoch będą doskonałym akompaniamentem. Dzika ryba gamier może używać mocniejszego wina, takiego jak chardonnay.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChardonnayChardonnay
Dzikie RybyDzikie Ryby
PstrągPstrąg
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn