Smażony pstrąg potokowy z brązowym masłem i orzechami pekan

Smażony pstrąg potokowy z brązowym masłem i orzechami pekan
Need a bezglutenowe, przyjazne fodmap i pescatariańskie danie główne? Smażony pstrąg potokowy z brązowym masłem i orzechami pekan może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 752 kalorie, 72g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.53 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pietruszkę, olej kuchenny, szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Pstrąg potokowy z orzechami pekan, cytryną i natką pietruszki, Pstrąg smażony z orzechami pekan, oraz Pstrąg Potokowy Müllerin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przykryć blachę papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej 1 łyżkę oleju na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rybę posypać solą i pieprzem. Na patelnię włożyć połowę pstrąga i gotować przez 2 minuty. Włączyć i gotować, aż rumiane i po prostu zrobić, 1 do 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przełożyć ugotowane filety na przygotowaną blachę do pieczenia i ogrzać w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Dodać pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni, gotować resztę filetów z pstrąga i dodać je do blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
7
Wytrzyj patelnię i rozpuść masło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać szałwii i orzechów pekan i gotować, mieszając, aż masło będzie złoty kolor, o 5 protokół. Wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
9
Podawać pstrąga z sosem maślanym łyżką na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
PstrągPstrąg
10
Alternatywy dla ryb: połączenie orzechów pekan i brązowego masła uzupełnia wiele rodzajów ryb, takich jak Black bass, Lake perch lub walleye.
Składniki, których będziesz potrzebować
Black BassBlack Bass
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
RybyRyby
11
Rekomendacja wina: pełne, soczyste białe wino podkreśli Głębokie orzechowe smaki tego dania. Poszukaj australijskiego chardonnay, z dojrzałą owocowością i pysznym dębem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
WinoWino
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn