Smażony Pająk Tarantula

Smażony Pająk Tarantula
Smażona Tarantula Spider może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny fodmap, cały 30, i wegańskie przepis ma 95 kalorii, 0g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 956 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka tarantul o podobnej wielkości, olej roślinny, ciasto tempura i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Ciasteczka Tarantula, Ciasteczka Tarantula, oraz Tarantula Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W głębokim rondlu lub frytkownicy rozgrzać olej do temperatury 350 ° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ostrym nożem oderwij i wyrzuć odwłoki z dwóch tarantul. Spalić włosy na ciele pająka za pomocą palnika Creme brûlée lub zapalniczki butanowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Zanurz każdego pająka w cieście tempura, aby dokładnie pokryć. Użyj łyżki szczelinowej lub rąk, aby upewnić się, że każdy pająk jest rozłożony (że tak powiem) i nie zbija się przed wrzuceniem go do gorącego oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
4
Smaż pająki, pojedynczo, aż ciasto będzie lekko rumiane, około 1 minuty.
5
Usuń każdy pająk z oleju i umieść go na ręcznikach papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Użyj ostrego noża, aby przeciąć każdego pająka na dwie długości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Posypać papryką i podawać. Zachęć swoich gości, aby najpierw wypróbowali nogi, a jeśli nadal są głodni, skubali mesothorax wypełniony mięsem, unikając sparowanych kłów pająka, które są schowane w regionie głowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MięsoMięso
8
Przedruk za zgodą książki kucharskiej Eat-A-Bug, poprawionej przez Davida George ' a Gordona. Copyright © David George Gordon, 2013; fotografie copyright © 2013 by Chugrad McAndrews. Wydany przez Ten Speed Press, 2013.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn