Smażony Okoń Morski Z Sosem Czosnkowym

Smażony Okoń Morski Z Sosem Czosnkowym
Smażony okoń morski z sosem czosnkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 147 kalorii, 20g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażony chilijski okoń morski z ziemniakami i sosem ziołowym, Zapiekane przegrzebki z sosem cytrynowo-czosnkowym, oraz Smażony bas z kalafiorowym duetem.

Instrukcje

1
Pokrój rybę w poprzek na 4 równe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj rybę i gotuj 1 minutę. Odwróć rybę; stopniowo dodawaj wodę i następne 4 Składniki (woda przez czosnek) na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniego, i gotować 3 minuty lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
WodaWoda
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Usuń ryby z patelni; odstawić, i ogrzać. Gotować mieszaninę wermutu na dużym ogniu 1 minutę lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zalać rybę; posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
RybyRyby
6
Podawać z cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn