Smażony okoń morski z olejem cytrusowym i awokado

Pan-pieczony okoń morski z olejem cytrusowym i awokado jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 33g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz koszerną sól, pomarańcze, meksykański okoń morski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gorące i pikantne Ceviche Cholula Sea Bass z pieczoną papryką, grillowanymi masami, pieczoną kukurydzą i marynatą cytrusową, Pan-pieczony okoń morski z cytrusowo-pomidorowym winegretem, oraz Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą małego ostrego noża odetnij całą skórkę i biały rdzeń z owoców. Pracując nad średnią miską, przeciąć między membranami, aby uwolnić segmenty do miski. Wycisnąć soki z membran; wyrzucić membrany.
Odcedzić owoce, rezerwując 1/2 szklanki soków. Powrót segmentów i soki do miski. Doprawić solą i pieprzem. Osusz rybę. Doprawić solą i pieprzem.
Podgrzać dużą ciężką patelnię żaroodporną na dużym ogniu.
Dodać olej z pestek winogron.
Dodaj rybę; gotuj bez ruchu, od czasu do czasu delikatnie naciskając rybę łopatką, aby utrzymać całą powierzchnię w kontakcie z patelnią, aż ryba będzie złotobrązowa i łatwo uwolni się z patelni, 45 minut. Włączyć ryby, przenieść do piekarnika i piec, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, 35 protokół.
Umieść owoce i awokado na talerzach. Na wierzchu filety. Łyżka 2 Łyżki. soki cytrusowe nad owocami na każdym talerzu.
Mżawka 1 Łyżka. olej z awokado na rybach i owocach.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.