Smażony Okoń Morski Z Nasionami Kopru Włoskiego I Prażonymi Słodkimi Ziemniakami

Smażony okoń morski z nasionami kopru włoskiego i prażonymi słodkimi ziemniakami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 31g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka nasion kopru włoskiego, słodkie ziemniaki, wiemy, że to frustrujące, ale proszę trzymać, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby użyć barwnika spożywczego, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowy Sen Anioł Jedzenie Ciasto jako deser. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczony bas z ziemniakami, cebulą i koprem włoskim, Pan-Seared Sea Bass w pomidorowym bulionie z kopru włoskiego, oraz Bouchaine winnice w Cool & Beautiful Carneros z: patelnia zapiekane przegrzebki z koprem włoskim i puree słodkie ziemniaki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku