Smażony okoń Czarnomorski z gorzką zielenią, koprem włoskim, grejpfrutem i sałatką z fety
Smażony okoń Czarnomorski z gorzką zielenią, koprem włoskim, grejpfrutem i sałatką z fety to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Na 4,83 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 450 kalorii, 36g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz sól koszerna, oliwki kalamatan, gorzkie Zielenie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać grejpfruta można śledzić to danie główne z Grejpfrutowe ciasto jogurtowe z grejpfrutową glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciepła sałatka z kopru włoskiego i gorzkiej zieleni, Zapiekane przegrzebki z sałatką z kopru włoskiego i grejpfruta, oraz Gorzkie Warzywa, Koper Włoski I Cebula Z Cytryną.
Instrukcje
1
Zalać dużą patelnię saute oliwą z oliwek i doprowadzić do wysokiej temperatury. Spód innej mniejszej patelni saute zalać oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Posypać rybę solą z obu stron. Gdy duża patelnia saute krzyczy gorąco, ale nie całkiem pali, połóż filety rybne na patelni, od strony skóry w dół. Nie tłocz patelni, być może będziesz musiał pracować partiami. Po umieszczeniu ryby na patelni, umieść drugą małą patelnię saute bezpośrednio na filetach rybnych. Powoduje to delikatny nacisk na ryby i zmusza skórę do kontaktu z patelnią i tworzy chrupiącą skórę. Gotować rybę przez 3 do 4 minut, a następnie wyjąć górną patelnię. Potrząśnij trochę patelnią, aby odkleić rybę. Użyj szpatułki rybnej toflip filety rybne i gotować jeszcze 2 minuty po drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Gruby Czerwony Cukier
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, Obrane
3
Wyjąć z patelni i podawać, Lub zachować ciepło, aż pozostałe ryby są gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
W dużej misce wymieszać zieleninę, koper włoski i czerwoną cebulę z oliwą z oliwek i sokiem z owoców Grapefruit. Doprawić solą. Wrzucić kawałki oliwek i grejpfruta supremes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Zieloni
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Ciasto Kukurydziane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
5
Sałatkę podzielić na 2 talerze i posypać fetą. Chudnij filet rybny na każdej sałatce.
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.