Smażony na patelni Arctic Char i uprawiane małże w wędzonym pomidorowo-Zielonym czosnku bulion z Posolem
Smażony na patelni Arctic Char i uprawiane małże w wędzonym pomidorowo-Zielonym czosnku bulion z Posolem jest bezglutenowe i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 14g białka, oraz 40 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól i pieprz, oliwę z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażony Arctic Char Z Broccolini, Oliwkami I Czosnkiem, Smażony Arctic Char z Broccolini, oliwkami i czosnkiem, oraz Arctic Char z bulionem Bouillabaisse.
Instrukcje
1
Umieść masło, czosnek i kolendrę w robocie kuchennym i proces do gładkiej. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej saute na dużym ogniu, aż prawie do palenia. Char sezon z solą i pieprzem i sear, strona skóry w dół, aż złoty kolor, o 2 do 3 protokół. Odwrócić i kontynuować gotowanie przez 3 do 4 minut lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
2
Grillowany bulion pomidorowy: rozgrzej patelnię grillową lub grilluj. Pomidory pokroić na pół pionowo, posmarować olejem, doprawić solą i pieprzem, grillować do miękkości i grubo posiekać. Doprowadzić bulion rybny na wolnym ogniu, dodać pomidory i gotować przez 10 protokół.