Smażony makaron Udon z sosem Teriyaki
Smażony na patelni makaron Udon z sosem Teriyaki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka luźnej herbaty, olej roślinny, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów japońskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażony Makaron Udon, Smażony makaron Udon z Bok Choy, oraz Koreański Styl smażony makaron Udon z kurczakiem i warzywami.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i marynuj w lodówce 15 minut.
Wyjmij Tofu z torby, rezerwując marynatę.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj herbatę; smażyć 30 sekund.
Dodaj tofu, imbir, i czosnek; smażyć 2 protokół.
Dodaj daikon, por, i marchew; smażyć 1 minutę.
Dodaj makaron i zarezerwowane marynaty; gotować 2 minuty lub do dokładnie ogrzane.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.