Smażony Makaron Toss

Smażony Makaron Toss
Smażony makaron Toss jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 683 kalorie, 20g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka oleju do gotowania, cebula, chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pat ' s Pasta Toss, Muszka Makaron Toss, oraz Wakacyjny Makaron Wrzucić.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
2
Tymczasem na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać kawałki chleba. Gotować i mieszać przez 2 do 3 minut lub aż chleb jest tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
4
Wyjąć z patelni; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Usuń osłonki, jeśli są obecne, z Johnsonville ® włoskie słodkie lub gorące kiełbasy linki. W tej samej patelni gotować i wymieszać kiełbasę lub mieloną wołowinę, pomidory, cebula, i pieprz na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż warzywa są miękkie i kiełbasa jest rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Odcedzić tłuszcz. Wymieszać w sosie z pomidorów i bazylii Classico®. Gotować i mieszać aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
7
Sosem z pomidorów i bazylii Classico ® podawać na gorącym ugotowanym makaronie; posypać kawałkami chleba tostowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn