Smażony kurczak z Jicamą, pomidorami i czerwoną papryką
Kurczak Stir-Fry z Jicama, pomidory i czerwona papryka może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Mieszanka oscar mayer boczek, piersi z kurczaka, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak z brokułami Stir-Fry, Szybki Stir-Fry Z Kurczakiem I Brokułami, oraz Szybkie 15 minut Stir-Fry kurczaka i warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka w zamykanej plastikowej torbie.
Dodaj opatrunek; uszczelnij torbę. Obróć torebkę kilka razy, aby równomiernie pokryć kurczaka sosem. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 min. lub do 1 godziny marynowania.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Odcedzić tłuszcz z patelni; odstawić boczek na bok.
Wyjąć kurczaka z marynaty; wyrzucić marynatę.
Dodać kurczaka do tej samej patelni; gotować 4 min. lub aż równomiernie zbrązowieje, często mieszając.
Dodaj jicama, pomidory, czerwona papryka i pokruszony czerwony pieprz; dobrze wymieszać. Gotować 3 min. lub do czasu, aż kurczak zostanie ugotowany, mieszając od czasu do czasu.