Smażony Krab Z Miękkiej Skorupki

Smażony Krab Z Miękkiej Skorupki
Smażony Krab z miękkiej skorupki to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1097 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.11 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, odparowane mleko, kraby z miękkiej skorupki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć odparowane mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Koktajl Mleczny Z Awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Z Krabami Soft-Shell, Grillowany lub smażony Krab miękki BLT, oraz Kanapki Z Krabami Z Soft-Shell Z Singapore Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać olej na głębokość 3 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 36
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Ubij razem mleko, jajko i 1/4 szklanki wody w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wypłukać kraby i osuszyć.
4
Kraby posypać sezonowaną solą. Kraby pogłębiać w mące; zanurzać w mieszaninie mlecznej i ponownie pogłębiać w mące. Smaż kraby, partiami, w gorącym oleju 2 do 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Odcedzić na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Smażone krewetki: substytut 2 lb. obrane, Duże surowe krewetki z ogonami (liczba 21/25) dla kraba z miękkiej skorupki. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, Olej opałowy do 325 i smażenia krewetek, partiami, 3 do 4 minut lub aż złoty kolor. Przygotowanie: 20 min., Smażenie: 3 min. na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
KrabKrab
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Smażony Grouper: substytut 2 lb. grouper, pokrojony w 2-calowe filety, dla kraba z miękkiej skorupki. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, Olej opałowy do 350 i smażenia grouper, partiami, 3 minuty z każdej strony lub do złotego koloru. Przygotowanie: 10 min., Smażenie: 6 min. na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrouperGrouper
KrabKrab
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Ostrygi smażone: substytut 2 pkt. świeże ostrygi, odsączone, dla kraba z miękkiej skorupki. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, ostrygi smażenia, partiami, 2 do 3 minut lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
KrabKrab
9
Podawać natychmiast. Przygotowanie: 10 min., Smażenie: 2 min. na partię.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn