Smażony Krab Z Miękkiej Skorupki
Smażony Krab z miękkiej skorupki to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1097 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.11 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, odparowane mleko, kraby z miękkiej skorupki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć odparowane mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Koktajl Mleczny Z Awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Z Krabami Soft-Shell, Grillowany lub smażony Krab miękki BLT, oraz Kanapki Z Krabami Z Soft-Shell Z Singapore Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać olej na głębokość 3 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 36
Ubij razem mleko, jajko i 1/4 szklanki wody w dużej misce.
Wypłukać kraby i osuszyć.
Kraby posypać sezonowaną solą. Kraby pogłębiać w mące; zanurzać w mieszaninie mlecznej i ponownie pogłębiać w mące. Smaż kraby, partiami, w gorącym oleju 2 do 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Odcedzić na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi.
Smażone krewetki: substytut 2 lb. obrane, Duże surowe krewetki z ogonami (liczba 21/25) dla kraba z miękkiej skorupki. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, Olej opałowy do 325 i smażenia krewetek, partiami, 3 do 4 minut lub aż złoty kolor. Przygotowanie: 20 min., Smażenie: 3 min. na partię.
Smażony Grouper: substytut 2 lb. grouper, pokrojony w 2-calowe filety, dla kraba z miękkiej skorupki. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, Olej opałowy do 350 i smażenia grouper, partiami, 3 minuty z każdej strony lub do złotego koloru. Przygotowanie: 10 min., Smażenie: 6 min. na partię.
Ostrygi smażone: substytut 2 pkt. świeże ostrygi, odsączone, dla kraba z miękkiej skorupki. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, ostrygi smażenia, partiami, 2 do 3 minut lub aż złoty kolor.
Podawać natychmiast. Przygotowanie: 10 min., Smażenie: 2 min. na partię.