Smażony Krab Z Miękkiej Skorupki

Smażony Krab Z Miękkiej Skorupki
Smażony Krab z miękkiej skorupki to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1097 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.11 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, odparowane mleko, kraby z miękkiej skorupki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć odparowane mleko, możesz podążać za tym daniem głównym z Koktajl Mleczny Z Awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Z Krabami Soft-Shell, Grillowany lub smażony Krab miękki BLT, oraz Kanapki Z Krabami Z Soft-Shell Z Singapore Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać olej na głębokość 3 cali do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 36
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Ubij razem mleko, jajko i 1/4 szklanki wody w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wypłukać kraby i osuszyć.
4
Kraby posypać sezonowaną solą. Kraby pogłębiać w mące; zanurzać w mieszaninie mlecznej i ponownie pogłębiać w mące. Smaż kraby, partiami, w gorącym oleju 2 do 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Odcedzić na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
6
Smażone krewetki: substytut 2 lb. obrane, Duże surowe krewetki z ogonami (liczba 21/25) dla kraba z miękkiej skorupki. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, Olej opałowy do 325 i smażenia krewetek, partiami, 3 do 4 minut lub aż złoty kolor. Przygotowanie: 20 min., Smażenie: 3 min. na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
KrabKrab
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Smażony Grouper: substytut 2 lb. grouper, pokrojony w 2-calowe filety, dla kraba z miękkiej skorupki. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, Olej opałowy do 350 i smażenia grouper, partiami, 3 minuty z każdej strony lub do złotego koloru. Przygotowanie: 10 min., Smażenie: 6 min. na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrouperGrouper
KrabKrab
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Ostrygi smażone: substytut 2 pkt. świeże ostrygi, odsączone, dla kraba z miękkiej skorupki. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, ostrygi smażenia, partiami, 2 do 3 minut lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
KrabKrab
9
Podawać natychmiast. Przygotowanie: 10 min., Smażenie: 2 min. na partię.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn