Smażony dziki ryż ze szparagami i pieczarkami

Smażony dziki ryż ze szparagami i pieczarkami
Smażony dziki ryż ze szparagami i grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 270 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Food.com. jeśli masz pietruszkę, bulion warzywny, grzyby shiitake i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 88% to danie jest super. Spróbuj Stir-Fried Wild Rice with Mushrooms-Barbara Tropp - 50 Women Game Changers in Food, Smażone Szparagi Z Pieczarkami, oraz Smażona wołowina z pieczarkami i szparagami dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn