Smażony Camembert z sosem malinowym

Smażony Camembert z sosem malinowym
Potrzebujesz wegetariańskiego dodatku lakto ovo? Smażony w głębokim tłuszczu Camembert z sosem malinowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Za 2,31 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 9 g białka i 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 osobom. Ten przepis z Allrecipes wymaga bułki tartej, sera camembert, jajka i nasion sezamu. 22 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 52% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Tofu smażone w głębokim tłuszczu z sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym, Kalmary smażone w głębokim tłuszczu z sosem taratorowym i Cebula smażona w głębokim tłuszczu z sosem zanurzeniowym.

Instrukcje

1
Schłodzony ser pokroić na 6 równych części. W płytkiej misce ubij jajko. Na kartce papieru woskowanego wymieszaj bułkę tartą i nasiona sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Zanurz każdy kawałek sera w jajku i obróć, aby się nim pokrył.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Obtoczyć ser w mieszance okruchów, tak aby się nim pokrył. (Jeśli przygotowujesz danie wcześniej, przykryj i przechowuj w lodówce, aż będzie gotowe do ugotowania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
W ciężkim rondlu podgrzej około 2 cali oleju do temperatury 375 stopni F (190 stopni C) lub do momentu, aż 1-calowa kostka chleba stanie się złotobrązowa ze wszystkich stron. Smażyć ser na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Odsączyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Rozpuść konfiturę malinową do maczania sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn