Smażony Camembert z sosem malinowym

Smażony Camembert z sosem malinowym
Potrzebujesz wegetariańskiego dodatku lakto ovo? Smażony w głębokim tłuszczu Camembert z sosem malinowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Za 2,31 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 9 g białka i 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 osobom. Ten przepis z Allrecipes wymaga bułki tartej, sera camembert, jajka i nasion sezamu. 22 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 52% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Tofu smażone w głębokim tłuszczu z sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym, Kalmary smażone w głębokim tłuszczu z sosem taratorowym i Cebula smażona w głębokim tłuszczu z sosem zanurzeniowym.

Instrukcje

1
Schłodzony ser pokroić na 6 równych części. W płytkiej misce ubij jajko. Na kartce papieru woskowanego wymieszaj bułkę tartą i nasiona sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Zanurz każdy kawałek sera w jajku i obróć, aby się nim pokrył.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Obtoczyć ser w mieszance okruchów, tak aby się nim pokrył. (Jeśli przygotowujesz danie wcześniej, przykryj i przechowuj w lodówce, aż będzie gotowe do ugotowania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
W ciężkim rondlu podgrzej około 2 cali oleju do temperatury 375 stopni F (190 stopni C) lub do momentu, aż 1-calowa kostka chleba stanie się złotobrązowa ze wszystkich stron. Smażyć ser na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Odsączyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6
Rozpuść konfiturę malinową do maczania sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn