Smażony Boczek Puree Ziemniaczane
Smażony boczek puree ziemniaczane wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 592 kalorie, 10g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis od Foodnetwork ma 28 fanów. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odebrać szczypiorek, sól i pieprz, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Smażony Boczek Puree Ziemniaczane, Smażone Puree Ziemniaczane, oraz Smażone Tłuczone Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj zimną wodą. Sól obficie. Doprowadzić do wrzenia, następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 13 minut, lub aż ziemniaki są przetargu widłowego.
Gdy ziemniaki się gotują, rozpuść 1 łyżkę masła w rondlu.
Dodać mieloną szalotkę i saute do miękkości.
Dodaj śmietanę i resztę masła, upewniając się, że nie doprowadzi do wrzenia.
Ziemniaki osuszyć w durszlaku. Wróć do garnka i zacieru z masherem ziemniaczanym. Jak tylko są puree powoli dodać gorącą śmietanę i masło. Mieszaj powoli i nie przepracuj, bo ziemniaki będą ciężkie.
Dodać śmietanę i boczek i złożyć szczypiorek.
Dodać sól i pieprz, do smaku.
Pokroić okrągłą w górnej części chleba. Ściągnąć i zdjąć górę, rezerwy. Wyciągnij cały miękki chleb w środku. Uważaj, aby nie wyjąć zbyt wiele, ponieważ chcesz, aby był to pojazd do serwowania tłuczonych ziemniaków.
Ziemniaki ułożyć w chlebie i udekorować szczypiorkiem.