Smażony bas z trawą cytrynową

Smażony bas z trawą cytrynową
Smażony bas z trawą cytrynową jest bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 553 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wina, soli i pieprzu, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony okoń morski z trawą cytrynową i imbirem, Smażony okoń morski z pikantną skórką z trawy cytrynowej, oraz Pan Sautéed Chilijski Okoń Morski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W małym naczyniu do pieczenia skropić ćwiartki pomidora oliwą z oliwek i roztrzepać czosnek na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Dodać gałązkę tymianku do pomidorów i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić dobrze i ułóż pomidory skórką do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Piec około 1 godziny, lub do bardzo miękkiej. Obierz ćwiartki pomidora. Pomidory pozostaw w naczyniu i wyrzuć gałązkę tymianku. Zostaw włączony piekarnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Tymczasem w małym rondlu połącz 3/4 szklanki oleju roślinnego z nieco ponad połową pokrojonej trawy cytrynowej i doprowadź do wrzenia. Dusić na małym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Eliksir GEliksir G
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
6
Wyjąć z ognia i pozostawić strome przez 30 minut. Odcedzić olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
7
W średnim rondlu roztopić 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
8
Dodać szalotka i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
9
Dodaj pozostałą trawę cytrynową i skórkę cytrynową i gotuj na małym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Eliksir GEliksir G
10
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Dodać śmietanę i dusić na małym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 15 protokół. SOS przecedzić do małego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
12
W średnim rondlu z wrzącą wodą gotować szalotki przez 1 minutę. Używając szczypiec, przenieś je na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
13
Cut szalotki na 2-calowe długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
14
Dodaj por julienne do wody i blanszować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
15
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
16
W średniej patelni, ciepła 1/4 cala oleju roślinnego, aż mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
17
Dodać por i smażyć na umiarkowanym ogniu, aż chrupiące, ale nie rumiane, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć por Na Ręczniki papierowe i osuszyć. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
18
Włóż szalotki do naczynia z pomidorem i ogrzej w piekarniku. Tymczasem, na dużej patelni, ciepłe 1/4 szklanki oleju trawy cytrynowej, aż mieni się. Sezon filety bass z solą i pieprzem, dodać je do patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż lekko rumiane i po prostu nieprzezroczyste, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Eliksir GEliksir G
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
BassBass
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
19
Przełożyć filety na talerze i ułożyć na wierzchu ćwiartki pomidorowe i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
20
Doprowadzić sos śmietanowy trawy cytrynowej do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
Eliksir GEliksir G
21
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny, a następnie ubić pozostałą 1 łyżkę masła, aż będzie gładka. Doprawić solą. W razie potrzeby spienić sos za pomocą blendera zanurzeniowego. Łyżka SOS wokół ryby i skropić trochę oleju z trawy cytrynowej wokół talerza. Top ze smażonym porem julienne i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Eliksir GEliksir G
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn