Smażony bas z trawą cytrynową jest bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 553 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wina, soli i pieprzu, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony okoń morski z trawą cytrynową i imbirem, Smażony okoń morski z pikantną skórką z trawy cytrynowej, oraz Pan Sautéed Chilijski Okoń Morski dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małym naczyniu do pieczenia skropić ćwiartki pomidora oliwą z oliwek i roztrzepać czosnek na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Dodać gałązkę tymianku do pomidorów i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić dobrze i ułóż pomidory skórką do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Piec około 1 godziny, lub do bardzo miękkiej. Obierz ćwiartki pomidora. Pomidory pozostaw w naczyniu i wyrzuć gałązkę tymianku. Zostaw włączony piekarnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Tymczasem w małym rondlu połącz 3/4 szklanki oleju roślinnego z nieco ponad połową pokrojonej trawy cytrynowej i doprowadź do wrzenia. Dusić na małym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Eliksir G
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Wyjąć z ognia i pozostawić strome przez 30 minut. Odcedzić olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
7
W średnim rondlu roztopić 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Dodać szalotka i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
9
Dodaj pozostałą trawę cytrynową i skórkę cytrynową i gotuj na małym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
Eliksir G
10
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Dodać śmietanę i dusić na małym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 15 protokół. SOS przecedzić do małego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
12
W średnim rondlu z wrzącą wodą gotować szalotki przez 1 minutę. Używając szczypiec, przenieś je na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
13
Cut szalotki na 2-calowe długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
14
Dodaj por julienne do wody i blanszować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
15
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
16
W średniej patelni, ciepła 1/4 cala oleju roślinnego, aż mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
17
Dodać por i smażyć na umiarkowanym ogniu, aż chrupiące, ale nie rumiane, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć por Na Ręczniki papierowe i osuszyć. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
18
Włóż szalotki do naczynia z pomidorem i ogrzej w piekarniku. Tymczasem, na dużej patelni, ciepłe 1/4 szklanki oleju trawy cytrynowej, aż mieni się. Sezon filety bass z solą i pieprzem, dodać je do patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż lekko rumiane i po prostu nieprzezroczyste, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Eliksir G
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Bass
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
19
Przełożyć filety na talerze i ułożyć na wierzchu ćwiartki pomidorowe i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
20
Doprowadzić sos śmietanowy trawy cytrynowej do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowy
Eliksir G
21
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny, a następnie ubić pozostałą 1 łyżkę masła, aż będzie gładka. Doprawić solą. W razie potrzeby spienić sos za pomocą blendera zanurzeniowego. Łyżka SOS wokół ryby i skropić trochę oleju z trawy cytrynowej wokół talerza. Top ze smażonym porem julienne i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Eliksir G
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty