Smażony bas z trawą cytrynową jest bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 553 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wina, soli i pieprzu, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony okoń morski z trawą cytrynową i imbirem, Smażony okoń morski z pikantną skórką z trawy cytrynowej, oraz Pan Sautéed Chilijski Okoń Morski dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
W małym naczyniu do pieczenia skropić ćwiartki pomidora oliwą z oliwek i roztrzepać czosnek na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Dodać gałązkę tymianku do pomidorów i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić dobrze i ułóż pomidory skórką do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Piec około 1 godziny, lub do bardzo miękkiej. Obierz ćwiartki pomidora. Pomidory pozostaw w naczyniu i wyrzuć gałązkę tymianku. Zostaw włączony piekarnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
5
Tymczasem w małym rondlu połącz 3/4 szklanki oleju roślinnego z nieco ponad połową pokrojonej trawy cytrynowej i doprowadź do wrzenia. Dusić na małym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Eliksir G
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Wyjąć z ognia i pozostawić strome przez 30 minut. Odcedzić olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
W średnim rondlu roztopić 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Dodać szalotka i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
9
Dodaj pozostałą trawę cytrynową i skórkę cytrynową i gotuj na małym ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
Eliksir G
10
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Dodać śmietanę i dusić na małym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 15 protokół. SOS przecedzić do małego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne Nie
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
12
W średnim rondlu z wrzącą wodą gotować szalotki przez 1 minutę. Używając szczypiec, przenieś je na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
13
Cut szalotki na 2-calowe długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
14
Dodaj por julienne do wody i blanszować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
15
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
16
W średniej patelni, ciepła 1/4 cala oleju roślinnego, aż mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
17
Dodać por i smażyć na umiarkowanym ogniu, aż chrupiące, ale nie rumiane, o 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć por Na Ręczniki papierowe i osuszyć. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
18
Włóż szalotki do naczynia z pomidorem i ogrzej w piekarniku. Tymczasem, na dużej patelni, ciepłe 1/4 szklanki oleju trawy cytrynowej, aż mieni się. Sezon filety bass z solą i pieprzem, dodać je do patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż lekko rumiane i po prostu nieprzezroczyste, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Eliksir G
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Bass
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
19
Przełożyć filety na talerze i ułożyć na wierzchu ćwiartki pomidorowe i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
20
Doprowadzić sos śmietanowy trawy cytrynowej do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowy
Eliksir G
21
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny, a następnie ubić pozostałą 1 łyżkę masła, aż będzie gładka. Doprawić solą. W razie potrzeby spienić sos za pomocą blendera zanurzeniowego. Łyżka SOS wokół ryby i skropić trochę oleju z trawy cytrynowej wokół talerza. Top ze smażonym porem julienne i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
Eliksir G
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala