Smażony bas z sosem grzybowym Shiitake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 253 kalorie, 34g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 7,76 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz zieloną cebulę, czapki z grzybami shiitake, filety z basu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Imbir-Miso pasiasty bas w bulionie z grzybów Shiitake, Smażony bas w paski z sosem cytrynowo-kaparowym, oraz Stek z flanki z sosem grzybowym Shiitake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Rybę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ryby
3
Dodaj rybę na patelnię; gotować 2 1/2 protokół z każdej strony lub do rybie płatki łatwo widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wyjąć rybę z patelni; przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać grzyby i olej sezamowy na patelnię; smażyć 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Sezamowy
Grzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj imbir i czosnek na patelnię; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Imbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj zieloną cebulę i pozostałe składniki na patelnię; smażyć 2 protokół.