Smażony Arctic Char z ciepłą salsą Mango-Lime

Smażony Arctic Char z ciepłą salsą Mango-Lime
Need a danie główne bezglutenowe? Zapiekany Arctic Char z ciepłą salsą Mango-limonkową może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka filetów arctic char, sól, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Smażony Arctic Char z kompot kumkwat, Smażony Arctic Char z ogórkowym smakiem, oraz Rolki Ręczne Seared Arctic Char.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z szalotką i jalapeo. Gotować, często mieszając, 4 minuty lub aż szalotka będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać bulion, koncentrat soku i imbir. Zwiększyć ciepło i gotować delikatnie 5 minut lub do zmniejszenia do 1 szklanki. Wymieszać z mango i rumem; dusić 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
BulionBulion
SokSok
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
3
Połącz skrobię kukurydzianą z wodą i wymieszaj z mieszanką mango. Doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
WodaWoda
4
Wyjąć z ognia i wymieszać z sokiem z limonki i solą; zachować SOS ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
SOSSOS
SólSól
5
Rybę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
6
Podgrzej dużą, ciężką patelnię żaroodporną na średnim i średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Umieścić filety, przyprawione bokiem w dół, na patelni; gotować 1 do 2 minut lub aż złoty kolor. Flip filety, i umieścić patelnię w piekarniku. Smażyć w 425 przez 4 do 5 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
9
Filety ułożyć na talerzach, równomiernie podzielić sosem na rybę i posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SOSSOS
RybyRyby
10
Podawać z ryżem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn