Smażone zielone pomidory z majonezem bazyliowym
Smażone zielone pomidory z majonezem bazyliowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 510 kalorii. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz japoński Panko bułka tarta, liście bazylii, dash hot sauce, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażone Zielone Pomidory Z Majonezem Bazyliowym, Smażone zielone pomidory na kaszy z serem Bazyliowo-kozim, oraz Smażone zielone pomidory z krewetkami i sosem pomidorowo-bazyliowym.
Instrukcje
Pomidory przyprawiamy solą i pieprzem.
W płytkiej misce lub blaszce wymieszać maślankę i ostry sos.
Mąkę kukurydzianą i okruchy Panko ubić w osobnej puszce.
Pracując z jednym plasterkiem zielonego pomidora na raz, nałóż pomidora najpierw w mące (strącając nadmiar), następnie w maślance, a następnie w mieszance mąki kukurydzianej z okruchami chleba.
Przenieś panierowany plasterek na blachę do pieczenia i powtórz z pozostałymi plasterkami.
Rozgrzej piekarnik do 93°. Ułóż drugą blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi.
Ciepła 3/4 cala oleju roślinnego w średniej patelni do 177°. pracy w partiach, smażyć plastry pomidora, aż złoty kolor, o 2 protokół na stronę. Za pomocą łyżki z rowkiem przełożyć ugotowane pomidory na przygotowaną blachę do pieczenia i posypać solą i pieprzem. Ugotowane pomidory trzymaj w ciepłym piekarniku, podczas gdy pozostałe plastry smażysz.
Pomidory podawać na ciepło, z dużą ilością bazyliowego majonezu.
Pulse bazylia, majonez, sok z cytryny i musztarda w robocie kuchennym wyposażonym w metalowe ostrze, aż będzie gładka, a następnie przenieść do małej miseczki. Doprawić solą i pieprzem.
Majonez bazyliowy można zrobić 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Patrick i Gina Neely są właścicielami Neely ' s Bar-B-Que w Memphis i gospodarzami kilku pokazów Food Network, w tym serii Down Home with The Neelys, jednego z najwyżej ocenianych programów debiutujących w popularnej sieci Food Network. Licealiści, którzy pogodzili się na 10-letnim zjeździe, są małżeństwem od 199
Mieszkają w Memphis z dwiema córkami.Paula Disbrowe współpracowała z Susan Spicer przy Crescent City Cooking i jest autorką Cowgirl Cuisine.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Można spróbować King Frosch Riesling Auslese wszystkie naturalne Niemiecki. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![King Frosch Riesling Auslese Wszystkie Naturalne Niemiecki]()
King Frosch Riesling Auslese Wszystkie Naturalne Niemiecki