Smażone zielone pomidory z majonezem bazyliowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 510 kalorii. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz japoński Panko bułka tarta, liście bazylii, dash hot sauce, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażone Zielone Pomidory Z Majonezem Bazyliowym, Smażone zielone pomidory na kaszy z serem Bazyliowo-kozim, oraz Smażone zielone pomidory z krewetkami i sosem pomidorowo-bazyliowym.
Instrukcje
1
Pomidory przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2
Mąkę ułożyć na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
W płytkiej misce lub blaszce wymieszać maślankę i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Pracując z jednym plasterkiem zielonego pomidora na raz, nałóż pomidora najpierw w mące (strącając nadmiar), następnie w maślance, a następnie w mieszance mąki kukurydzianej z okruchami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
6
Przenieś panierowany plasterek na blachę do pieczenia i powtórz z pozostałymi plasterkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Rozgrzej piekarnik do 93°. Ułóż drugą blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Ciepła 3/4 cala oleju roślinnego w średniej patelni do 177°. pracy w partiach, smażyć plastry pomidora, aż złoty kolor, o 2 protokół na stronę. Za pomocą łyżki z rowkiem przełożyć ugotowane pomidory na przygotowaną blachę do pieczenia i posypać solą i pieprzem. Ugotowane pomidory trzymaj w ciepłym piekarniku, podczas gdy pozostałe plastry smażysz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Pomidory podawać na ciepło, z dużą ilością bazyliowego majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
10
Majonez Bazyliowy
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
11
Pulse bazylia, majonez, sok z cytryny i musztarda w robocie kuchennym wyposażonym w metalowe ostrze, aż będzie gładka, a następnie przenieść do małej miseczki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-o
12
Majonez bazyliowy można zrobić 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
13
Smak
14
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
15
Patrick i Gina Neely są właścicielami Neely ' s Bar-B-Que w Memphis i gospodarzami kilku pokazów Food Network, w tym serii Down Home with The Neelys, jednego z najwyżej ocenianych programów debiutujących w popularnej sieci Food Network. Licealiści, którzy pogodzili się na 10-letnim zjeździe, są małżeństwem od 199
16
Mieszkają w Memphis z dwiema córkami.Paula Disbrowe współpracowała z Susan Spicer przy Crescent City Cooking i jest autorką Cowgirl Cuisine.
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Można spróbować King Frosch Riesling Auslese wszystkie naturalne Niemiecki. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.