Smażone zielone pomidory z krewetkami Remoulade

Smażone zielone pomidory z krewetkami Remoulade może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 14g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 31 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, pietruszkę, musztardę kreolską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to raczej tanie przepis dla fanów Południowej żywności. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażone Zielone Pomidory Z Krewetkami Remoulade, Smażone Zielone Pomidory Z Krewetkami Remoulade, oraz Smażone zielone pomidory z krewetkami Remoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać musztardę, 1/2 szklanki oliwy z oliwek, ketchup, sos Worcestershire, chrzan, czosnek, sok z cytryny, cebula i 2 łyżeczki zielonej cebuli. Doprawić papryką, pieprzem, pieprzem cayenne i pietruszką. Delikatnie mieszać w krewetki, aż równomiernie rozłożone. Przykryć i przechowywać w lodówce aż potrzebne.
W płytkiej misce ubijamy widelcem maślankę i jajko.
Rozłóż mąkę kukurydzianą na talerzu.
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj więcej w razie potrzeby, aby utrzymać równomierną powłokę oleju w dolnej części patelni.
Plastry pomidora zanurzyć w maślance i jajku, a następnie zanurzyć w mączce kukurydzianej, aby dokładnie pokryć. Smażyć plastry na gorącym oleju, aż staną się złote z każdej strony, około 5 minut z każdej strony.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem i kontynuować panierowanie i smażenie pozostałych plastrów pomidora.
Aby służyć, ułóż warzywa sałatkowe na sześciu talerzach. Top każdy z dwóch plastrów smażonego zielonego pomidora, następnie łyżka niektóre krewetki remoulade na pomidory i posypać pozostałą zieloną cebulą do dekoracji.