Smażone zielone pomidory z cebulą Vidalia
Smażone zielone pomidory z cebulą Vidalian wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 414 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, brązowy cukier, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to raczej tanie przepis dla fanów Południowej żywności. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczony łosoś a la Paige z koperkiem, cebulą Vidalian i ogórkiem, Zapiekanka z zielonego pomidora i cebuli Vidalian, oraz Smażone Słodkie Paski Cebuli Vidalian dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić pomidory o grubości 1/4 cala.
Wyłożyć je na płytkiej patelni do pieczenia i posypać solą.
Umieść plastry pomidora w durszlaku i odczekaj czas, aż sól wyciągnie wodę z pomidorów, około 30 minut.
Na patelni rozgrzać olej do głębokiego smażenia na średnim ogniu.
Pomidory zanurz w maślance, a następnie wymieszaj z mąką z odrobiną pieprzu. Smażyć na złoty kolor. Trzymaj ciepło.
Wszystkie składniki wymieszać w misce. Przykryj folią i pozostaw do marynowania na kilka godzin.