Smażone zielone pomidory BLT z sosem Remoulade

Smażony zielony pomidor BLT z sosem Remoulade jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 1123 kalorii, 28g białka, oraz 69g tłuszczu na porcję. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać żółtka jaj, kilka kreski gorący sos, olej canolan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Smażone kanapki z zielonych pomidorów z sosem Rémoulade, Smażony zielony pomidor BLT z Remoulade, oraz Smażony zielony pomidor BLT z krewetkami Remoulade.
Instrukcje
Mąkę i wodę wymieszać w płytkiej misce, aż będzie gładka. Doprawić ostrym sosem, solą i pieprzem.
Mąkę kukurydzianą rozłożyć na talerzu i doprawić solą i pieprzem.
Pomidory osuszyć papierowymi ręcznikami.
Podgrzej 1 cal oleju w żeliwnej patelni na średnim ogniu, aż zacznie migotać. Pomidory przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem. Zanurzyć każdy pomidor w cieście i niech nadmiar kapać off. Zagrzebać w mączce kukurydzianej i odkleić nadmiar. Smażyć pomidory, partiami, aż z obu stron zbrązowią.
Obie strony chleba posmarować sosem Remoulade. Góra 1 strona z kilkoma plastrami pomidorów, kilkoma paskami boczku i kilkoma rukolą. Wierzch z drugą kromką chleba, SOS-strona w dół. Powtórz, aby zrobić 4 kanapki.
Żółtka, sok z cytryny, ocet ubić do bladości. Powoli mżać w oleju rzepakowym, aż do emulgowania. Doprawić solą i pieprzem.
Ubić musztardę, kornichony, tymianek, doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem, aby umożliwić smaki do stopienia.
* OSTRZEŻENIE O SUROWYM JAJKU
Kuchnie Food Network sugerują ostrożność w spożywaniu surowych i lekko ugotowanych jaj ze względu na ryzyko salmonelli lub innej choroby przenoszonej przez żywność. Aby zmniejszyć to ryzyko, zalecamy używanie wyłącznie świeżych, odpowiednio schłodzonych, czystych jaj klasy A lub AA z nienaruszonymi skorupkami i unikanie kontaktu między żółtkami lub białkami a skorupką. W przypadku przepisów, które wymagają jaj, które są surowe lub niedogotowane, gdy danie jest podawane, należy użyć jaj skorupek, które zostały poddane obróbce w celu zniszczenia salmonelli, pasteryzacji lub innej zatwierdzonej metody.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla.
![Dymne aromaty prowadzą do podniebienia, które jest niesamowicie jedwabiste, słone i artykułowane; kwiat wiśni i piarga w ultra hi-def; delikatna nić chile-thread na finiszu nie przeszkadza w chłodnej, przewiewnej złożoności. Nie pamiętam lepszego rocznika tego wina.]()
Dymne aromaty prowadzą do podniebienia, które jest niesamowicie jedwabiste, słone i artykułowane; kwiat wiśni i piarga w ultra hi-def; delikatna nić chile-thread na finiszu nie przeszkadza w chłodnej, przewiewnej złożoności. Nie pamiętam lepszego rocznika tego wina.
Smoky aromas lead into a palate that’s incredibly silky, salty and articulate; cherry blossom and scree in ultra hi-def; a delicate nip of chile-thread on the finish doesn’t obtrude on the cool breezy complexity. I don’t remember a better vintage of this wine.