Smażone warzywa wołowe
Smażona wołowina z warzywami może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 101 kalorii, 6 g białka i 1 g tłuszczu każda. Za 100 centów za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką sos sojowy, mielony imbir, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżkami wynoszący 76%. Smażenie wołowiny i warzyw, smażenie wołowiny i warzyw oraz smażenie wołowiny i warzyw są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni smaż mięso, aż się zrumieni; odpływ.
Dodaj cebulę i czosnek; smażymy 2 minuty.
Dodać zieloną paprykę, grzyby, warzywa, kiełki i kasztany wodne. Smażyć 3-4 minuty lub do momentu, aż będzie chrupiąca i miękka.
Połącz bulion, skrobię kukurydzianą, sos sojowy i imbir; wmieszać na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 1 minutę.